Puy Saint Vincent biedt een gevarieerd wintersportaanbod te midden van de Franse Alpen. Met een netwerk van moderne liften hebben skiërs toegang tot in totaal ongeveer 75 kilometer aan goed onderhouden pistes, geschikt voor alle niveaus. Voor langlaufers en wandelaars zijn er verschillende loipes omgeven door prachtige natuur. Het skigebied staat ook bekend om zijn off-piste mogelijkheden, waardoor avontuurlijke skiërs en snowboarders hun vaardigheden kunnen testen op ongerepte terreinen.

Wat betreft sneeuwzekerheid, geniet Puy Saint Vincent van goede omstandigheden gedurende het winterseizoen, mede dankzij de hoogte tot 2.700 en de aanwezigheid van sneeuwkanonnen.

Kaarten & overzichten
Bekijk hier de plattegrond van het skigebied van Puy Saint Vincent. Een overzichtskaart voor sneeuwschoenwandelen bekijk je hier.

Sneeuwhoogtes & welke pistes zijn open?
De sneeuwhoogten en geopende liften worden door het skistation dagelijks bijgehouden. Bekijk hier de actuele sneeuwhoogten. Bekijk ook de handige actuele overzichtskaart van Pays des Ecrins, het toeristisch bureau van onze regio.

Webcams
Weten hoe de pistes er op dit moment bij liggen? Bekijk de webcams van het gebied. Het vakantie gevoel kan alvast beginnen!

Activiteiten in de sneeuw
Voor een overzicht van wintersport activiteiten in de sneeuw bij Puy-Saint-Vincent ga je naar de volgende pagina.