Een gastronomisch diner in je huiskamer.

Het restaurant, jouw huiskamer

Laat je elke avond verrassen met de smaakvolle en kleurrijke creaties van chef Anne.

Schuif aan in onze huiskamer met open haard. Hotelgasten zitten aan een eigen tafel, mét uitzicht op de bergen. We bieden ruimte voor gezelschappen tot meer dan 150 personen. Maar door de vele hoekjes ben je altijd in intiem gezelschap.

Feest op je bord

Eerlijk, kleurrijk en voedzaam. Met uitzicht op de bergen.

DINER

Laat je ‘s avonds verwennen door het dagelijkse driegangendiner. Chefkok Anne kookt met seizoensgebonden producten, liefst zo lokaal en kleurrijk mogelijk. Een feest op je bord, is haar motto.

Menu (volgt)

Ontbijt

Start je dag goed met ons ontbijtbuffet. Er is fruit, zuivel, er zijn verse sappen en huisgemaakte producten zoals onze granola. Natuurlijk zijn er verse croissants. Voor een kleine meerprijs stel je je eigen lunchpakket samen voor de dag. Of wij maken het voor je.

Lunch

Lunchen kan op ons zonnige terras, aan je eigen tafel die grenst aan de piste en skilift. Kies van onze lunchkaart of ga voor een hap op ons foodtruckplein. Ook in de zomermaanden lunch je op ons terras. Dan waait er een warme bries en speel je jeu de boule. 

Bar

We zijn trots op ons hotel, maar nog trotser op onze nieuwe bar. We hebben lokaal bier op de tap. Of bestel een van onze cocktails. Natuurlijk wordt de Tour de France, Six Nations League en het WK voetbal op groot scherm uitgezonden.

Terras

Ook in de zomer is ons terras open voor lunch of een drankje. Dan waait er een warme bries en speel je jeu de boule. Bij de lift tegenover het hotel wacht een rij wandelaars en downhillfietsers om naar boven te gaan.

In de natuur

Met veel plezier verzorgen wij lunches op locaties. Van een pasta bovenop de Galibier op 2642 meter tot een pannenkoekenpicknick langs de rivier voor de hele familie. Daarna lekker pootje baden.

Beklim beroemde Alpencols

Fietshotel

Spring op de fiets

Ski-in, ski-out: hotel aan de piste

Wintersport

Duik de sneeuw in

Verken de schoonheid van de Ecrins

Outdoor

Ontdek de Ecrins

Voel je thuis in de bergen

KOM IN CONTACT