Onze zomer ziet er veelbelovend uit: De Tour komt tweemaal (!) langs, we ontvangen de leukste fietsclubs en in ons dorp vinden bijzondere sportevenementen plaats.

Aan het begin van ons seizoen ontvangen we leuke fietsclubs, waaronder Maats, WV Noord-Veluwe, Kaptein en de Windjammers, voor een programma vol wielerplezier.

Ook passeert de Tour de France ons gebied. Niet één, maar tweemaal! Op 2 juli voert de 4e etappe het peloton langs ‘ons’ Briançon voor de beklimming van de Lautaret en de Galibier.

Beleef de Tour de France bij Hotel Saint Roch
De tweede passage vindt plaats op 18 en 19 juli langs het blauwe Lac de Serre Ponçon en Embrun. Voor de grootste wielerfans organiseren we een speciale Tour de France-week, waarin je als prof wordt verzorgd in ons hotel, de Tour-routes fietst en geniet van een unieke lunch met uitzicht op de Tour!

Natuurlijk biedt onze regio ook op andere momenten veel mogelijkheden voor racefietsen, mountain- en gravelbiken. Nieuw is ons korte fietsverblijf, ideaal voor korte verblijven. Combineer je reis met een tussenstop in Bourg en beklim de Alpe d’Huez. Zo kun je in één bezoek de Galibier, Izoard, Agnel, Granon én de Alpe d’Huez aftikken.

Meer informatie vind je op onze fietshotel-pagina op deze website.  Voor nóg meer info mail je direct naar simon@hotel-st-roch.com en hopelijk fietsen we deze zomer een rondje samen!

Onze kalender

  • Trail des Ecrins – 15&16 juni (trailrun)
  • Alps Epic – 21&22 juni (mtb)
  • Tour de France Briançon – 2 juni (wielrennen)
  • Coupe de France Frans Kampioenschap Mountainbike – 12,13,14 juli (mtb)
  • Tour de France Week – 14-20 juli (wielrennen)
  • Le Pilgrimage – 12-17 september (gravel)