Over ons2023-07-11T17:14:22+02:00

Berghotel Saint Roch

Meer dan tien jaar geleden streken Yvonne en Valentijn van der Valk neer in Puy Saint Vincent. Ze kwamen letterlijk aanfietsen tijdens hun wereldreis en waren op slag verliefd op de ruige natuur van het Nationaal Parc des Ecrins, het authentieke dorpje, alle buitensporten en de overvloed aan zon. Hier voelden ze zich thuis. Inmiddels hebben ze drie kinderen; Tygo, Iza en Lilou en kochten in 2013 Hotel Saint Roch, een plek in de bergen waar gasten zich thuis voelen. Ps. ben je benieuwd hoe dat ging? Bekijk hier onze Ik Vertrek-afleveringen! 

Hotel Saint Roch wordt gerund door buitensportliefhebbers en fietsfanaten en is hét hotel in de Franse Alpen voor wintersport-, outdoor- en fietsvakanties. Voel je thuis in de bergen.

Ons Team

Abel – Bediening & office

Deze geboren Amsterdammer studeerde journalistiek. Reisde als reporter voor tijdschrift Quote de wereld rond, maar staat veel liever in de sneeuw met zijn vriendin Frederique. Loopt geregeld door het hotel om gasten een “Jonge” jenever aan te bieden. Abel skiet van jongs af, kent het skigebied op zijn broekzak en helpt als gastheer in het hotel mee in de bediening en doet kantoorwerkzaamheden. 

Anne – Chef

Anne is chefkok van Hotel Saint Roch. Haar motto: een feest op je bord. Eerlijk, voedzaam en kleurrijk. Haar gerechten zijn net zo kleurrijk als haar fietsoutfits. Fietste in haar eentje 8.000 kilometer van Oslo naar Sicilië en liet zich onderdompelen in verschillende eetculturen. Deed haar ervaring in horeca op in Amsterdamse zaken als het Rijks en Madam en het Hyatt in Zuid-Afrika. Had in Amsterdam haar eigen delicatessenwinkeltje “Annies Jungle”.

Frederique – Gastvrouw

Studeerde vroeger aan de Hotelschool en werkte voor een reclamebureau in Amsterdam als accountmanager. Ze had zin in een buitenlands avontuur en verhuisde samen met haar vriend Abel naar Puy. Sindsdien stuurt Frederique met plezier het bedieningsteam aan. Ze kent het skigebied op haar duim. Hoewel de zon hier elke dag schijnt, is Frederique ons zonnetje in huis.

Martijn – Gastheer

Je vindt niemand met meer gevoel voor horeca dan Martijn. Deed zijn ervaring op bij hotel Van der Valk de Biltsche Hoek, waar hij liefst 25 jaar werkte. Is zot van de vele Franse lekkernijen en sleeën. Wisselde slechts eenmaal van werkgever: sindsdien zijn wij trots dat deze vakman onze ober is. 

Margaux – Bediening

Margaux loopt hier het langste rond. Toen ze nog maar net was geboren, kochten haar ouders een huisje in de vallei. Ze reist liftend, te voet of in haar camper de hele wereld rond, maar keert altijd terug naar haar geliefde Puy. Snowboarden, langlaufen, wandelen en klimmen zijn haar passies, net als het bereiden van de lekkerste cocktails voor onze gasten.

Patrick – Concierge

Patrick is de man die alles kan: hij is onze conciërge en maakt en repareert. Had vroeger zelf een restaurant en deed aan talloze sporten zoals schermen en gewichtheffen. Vaart in de zomer in zijn zeilboot aan de kust en skiet in de winter vanaf zijn woning naar zijn werk in het hotel.

Simon – Gastheer fietsen & communicatie

Simon is onze fietsfanaat en begeleidde fietsreizen in verre landen als Malawi, Nepal en Guatemala. Hier kent hij elke klim, gravelweg en singletrack in de omgeving. Simon is onze  allrounder en zie je overal. Natuurlijk helpt hij jou als fietser op weg. 

Valentijn – Eigenaar

Als telg uit de Van der Valk-familie zit de hotellerie in zijn bloed. Leerde zijn vrouw Yvonne kennen in het Van der Valk hotel in Eindhoven. Ging samen met haar op de fiets op wereldreis, op zoek naar een plek voor hun eigen hotel. Streken een jaar later neer in Puy Saint Vincent en kochten hun hotel. Valentijn is buitensportliefhebber. Volbracht in 2021 de Embrunman, de zwaarste triatlon ter wereld. Valentijn doet alles om zijn gasten thuis te laten voelen in de bergen. 

Yvonne – Eigenaar

Yvonne houdt van de rust en ruimte. Als ze niet met de boekingen bezig is, verzorgt ze het ontbijt, speelt ze met haar kinderen of zit ze op haar yogamat. Werkte als journalist voor een duikmagazine voordat ze met Valentijn begon aan haar wereldreis op de fiets. Duikt nu het liefst met haar gezin de natuur in.

Werken bij

Beklim beroemde Alpencols

Fietshotel

Spring op de fiets

Ski-in, ski-out: hotel aan de piste

Wintersport

Duik de sneeuw in

Verken de schoonheid van de Ecrins

Outdoor

Ontdek de Ecrins

Hotel Saint Roch

Ons adres in de bergen

Ons adres

Les Prés – Station 1400, 05290, Puy Saint Vincent

Google Maps

Bel ons vandaag

Neem contact op

Stuur een sms

+33 7 69 61 33 88

Of bel ons op

Stuur een e-mail

Met al je vragen en verzoeken

We helpen je graag

Mail naar info@hotel-st-roch.com

Stuur een mail
Ga naar de bovenkant