De temperatuur stijgt, de sneeuw verdwijnt en het smeltwater verandert het stille stroompje in de vallei in een kolkende rivier. Bloemetjes schieten uit de grond en we fietsen weer ‘kort-kort’. De veranderingen van de seizoenen zijn in de bergen nóg beter zichtbaar. 

Ook in ons hotel verandert er veel. Zo namen we afscheid van Véronique. Na 28 jaar (!) trouwe dienst gaat onze kamerdame met verdiend pensioen. We gaan je missen, lieve Véro. We namen ook afscheid van onze bedden. Die maakten plaats voor nieuwe boxsprings. Op alle kamers welteverstaan!

Inmiddels is ons gehele team op vakantie. Onze chef kok Anne slaat drie vliegen in één klap. Tijdens haar vakantie (1) met haar pasgetrouwde man Simon (2!), liet ze zich in een Italiaanse agriturismo inspireren voor de nieuwe zomerkaart (3).

Maar de spannendste stap is de aankomende reis van Valentijn & Yvonne. Na tien jaar hard werken in het hotel reizen ze deze week naar Thailand! Niet samen zoals tien jaar geleden op de fiets, maar met Tygo, Iza en Lilou om tot augustus te genieten van een lange, verdiende vakantie.

Tot die tijd kunnen we het zonder familie Van der Valk prima af. Want met een zomer vol groepen hebben wij er zin in! Zo springen we op de fiets met fietsgroepen zoals WTC Knesselare, de Windjammers en Maats Cycling Culture.

Met Alps Epic in half juni en het Frans kampioenschap mountainbike begin juli ook aan events geen gebrek. Kers op de taart is Le Pilgrimage, onze eigen meerdaagse ultratocht met chalet AlpeLune als basiskamp in de bergen. Aanmelden is nog mogelijk!

Heb je zin om ons komende zomer te bezoeken? Voor jou als trouwe volger geldt een leuke Friends & Family-actie. In de maanden juni, juli en augustus profiteer je van een scherpe korting.

We kijken ernaar uit de zomer met jou in Puy Saint Vincent te vieren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hotel Saint Roch (@hotelsaintroch)